Catch Up TV
catch up banner
Catch up TV është risia më e re në botën e televizionit që ju mos të humbisni asnjë transmetim. Tashmë jeni ju ata që kontrolloni televizorin, e keni ju të gjithë fuqinë me anë të telekomandës dhe falë Catch UP TV ju nuk keni pse të shqetësoheni se do të humbisni filmin, serialin, ndeshjen apo spektaklin e preferuar.
TiBO Multivizion
Mobilekatra
Shërbimet e platformës TiBO IPTV mundësohen edhe në Tablet apo Smartphone përmes rrjetit 3G apo Wi-Fi në çdo vend. Aplikacioni TiBO mobile është pa pagesë për të gjithë klientët e TiBO dhe përdoret me të njëjtin user të abonimit në TV. Tibo Mobile përfshin kanalet në Live TV dhe videotekën TiBO on demand. Mjafton ta kërkoni.
Aplikacionet
Aplikacionet banner
Në momentin që ju lidhni Box-in TiBO me televizorin tuaj, ju e transformoni këtë të fundit në një kompjuter te vërtetë. Praktikisht do ta përdorni televizorin tuaj si të ishte një kompjuter, kështu do të ndërthurni kënaqësinë e të parit TV dhe atë të përdorimit të kompjuterit në të njëjtën kohë.

TiBO on Demand

 • a most violent year

  A Most Violent Year

  Në Nju Jorkun e vitit 1981, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur familjen dhe biznesin e tij gjatë vitit më të dhunshëm

 • boy next door

  The Boy Next Door

  Një grua e tradhtuar nga burri i saj, kalon një natë të nxehtë me një djalë më të ri në moshë, i cili jeton ngjitur me shtëp

 • bad asses

  Bad Ass 2: Bad Asses

  Frenk Vega bashkohet me plakun grindavec Bërni, për të marrë hak ndaj një bosi droge që ka vrarë një djalë të ri, të cilin Fr

 • black and white

  Black or White

  Një burrë i dëshpëruar nga vdekja e së shoqes, përfshihet në një betejë ligjore për kujdestarinë mbi mbesën e tij, të cilë

 • gods pocket

  God’s Pocket

  Thjeshtri i Mikit vdes në një aksident të dyshimtë gjatë punës dhe askush nuk tregon të vërtetën. Miki e gjen veten në një si

 • free fall

  Free Fall

  Një nëpunëse e kompanisë Golt Capital në Los Anxheles, vihet në shënjestër nga një vrasës i pamëshirshëm sepse ka zbuluar nj

 • cop car

  Cop Car

  Dy fëmijë gjejnë rastësisht një makinë policie dhe fillojnë një udhëtim aventuresk, por do të ndiqen pronari i makinës, sheri

 • run all night

  Run All Night

 • the loft

  The Loft

 • Aloha

  Aloha

 • dumbanddumber

  Dumb and Dumber 2

 • exodus

  Exodus: Gods and Kings

 • predestination

  Predestination

 • tracers

  Tracers

 • mortdecai

  Mortdecai

 • blackhat

  Blackhat

 • Third Person

  Third Person

 • 7 minutes

  7 Minutes

 • Dracula

  Dracula Untold

 • I origins

  I Origins

 • intothestorm

  Into the Storm

 • ride along

  Ride Along

 • Sabotage

  Sabotage

 • Snowpiercer

  Snowpiercer

 • Godzilla

  Godzilla

 • Veronica Mars

  Veronica Mars

 • Wild

  Wild

 • 100-foot-journey

  The Hundred-Foot Journey

 • Rob the Mob

  Rob the Mob

 • Noah

  Noah